Account verwijderen
Bijgewerkt op 29 oktober 2026
Je kunt je Avtivka-account op elk moment in de app verwijderen — samen met je auto’s, items en foto’s.
Zo verwijder je het in de app
- Open op het startscherm “Profiel” — de knop rechtsboven.
- Scrol helemaal naar beneden en tik op “Account verwijderen” en daarna op “Doorgaan”.
- Bevestig dat jij het bent: vul je wachtwoord in of log nog een keer in met Google of Apple.
- Tik op “Definitief verwijderen”.
Wat er verdwijnt
- Profiel en inloggegevensNaam, e-mailadres en inlogmethoden
- Auto’s en hun geschiedenisItems, plannen, herinneringen en kilometerstanden
- Foto’sGalerij en foto’s van bonnen
- ArchiefGearchiveerde auto’s met hun hele geschiedenis
Wanneer de gegevens voorgoed verdwijnen
Direct na het verwijderen verdwijnen je profiel, auto’s, items en foto’s op al je apparaten uit de app.
30 dagen lang kun je het account herstellen — log gewoon weer in op dezelfde manier als eerder. Toegang tot auto’s van anderen waarvoor je was uitgenodigd, komt niet terug.
Na 30 dagen wissen we alles voorgoed — ook uit de back-ups op de server.
Geen toegang tot de app?
Vul op de verwijderpagina het e-mailadres van je account in — we sturen je een e-mail met een link om te bevestigen. Er gelden dezelfde regels als in de app.
Geen e-mail ontvangen? Schrijf naar support@avtivka.com vanaf het adres waarmee je account is geregistreerd.